Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

Tak powstaje aromatyczna kawa Bellarom - najlepsza jakość od zbiorów po filiżankę.

  1. WŁASNA PALARNIA

    WŁASNA PALARNIA

    Produkowane we własnej palarni Bon Presso w Rheine, w Niemczech.

  2. PRODUKCJA

    PRODUKCJA

    Produkcja korzystna dla plantatorów i przyjazna dla środowiska: certyfikat Rainforest Alliance oraz wykorzystywanie 100% prądu z odnawialnych źródeł energii.

  3. JAKOŚĆ

    JAKOŚĆ

    Najwyższa jakość w dwóch wariantach - kawa ziarnista i mielona.

Text And Image Section

Bellarom Barista Crema

PROFIL SMAKOWY

  • Stopień palenia: 3/5
  • Intensywność: 3/5

Kremowa i aksamitna kawa palona, ziarnista. Bellarom Barista Crema to mieszanka najlepszych ziaren kawy, które rosną w wybranych krajach na całym świecie. Nadają one naszej Barista Crema charakterystyczny, łagodny i zrównoważony smak. Idealna do: Caffe crema, caffe latte oraz cafe au lait.

Text And Image Section

Caffè Crema Classico

PROFIL SMAKOWY

Stopień palenia: 3/5

Intensywność: 3/5

Kawa palona, ziarnista o wspaniałym kremowym i aksamitnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych.

Text And Image Section

Caffè Crema & Aroma

PROFIL SMAKOWY

  • Stopień palenia: 3/5
  • Intensywność: 3/5

Kawa palona, ziarnista, doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych. Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato

Text And Image Section

Espresso Cremoso

PROFIL SMAKOWY

  • Stopień palenia: 5/5
  • Intensywność: 4/5

Kawa palona, ziarnista o intensywnym i aksamitnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych. Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato

Text And Image Section

Bellarom GOLD

PROFIL SMAKOWY

  • Stopień palenia: 3/5
  • Intensywność: 4/5

Kawa palona, mielona o głębokim, intensywnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych, kawiarkach lub zaparzaczach tłokowych, tzw. French press. Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato.