Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

Tak powstaje aromatyczna kawa Bellarom, która trafia do Twojej filiżanki

  1. WŁASNA PALARNIA

    WŁASNA PALARNIA

    Produkowane we własnej palarni Bon Presso w Rheine, w Niemczech.

  2. PRODUKCJA

    PRODUKCJA

    Produkcja korzystna dla plantatorów i przyjazna dla środowiska: certyfikat Rainforest Alliance oraz wykorzystywanie 100% prądu z odnawialnych źródeł energii.

  3. JAKOŚĆ

    JAKOŚĆ

    Najwyższa jakość w dwóch wariantach - kawa ziarnista i mielona.

BELLAROM BARISTA

Text And Image Section

Barista Crema

Kawa palona, ziarnista

MOC: 3/5

Idealna do: Caffe crema, caffe latte oraz cafe au lait


Jasno palona mieszanka arabiki i robusty o aromacie orzechów laskowych i czekolady. W espresso intensywnie czekoladowa z orzechowymi nutami. Wprost stworzona do kawy z mlekiem. Doskonale sprawdzi się zarówno w ekspresach kolbowych, jak i automatycznych.

Text And Image Section

Barista Espresso

Kawa palona, ziarnista

MOC: 4/5

Idealna do: espresso, cappuccino oraz flat white


To ciemniej palona kawa we włoskim stylu. Mieszanka robusty i arabiki pasująca idealnie do porannego espresso. W profilu wyczuwalna jest czekolada, karmel oraz orzechy ziemne. Jako czarna kawa doskonale sprawdzi się we wszystkich rodzajach ekspresów: automatycznych oraz kolbowych, a także w tradycyjnej kawiarce.

Text And Image Section

Bellarom BARISTA ORIGINS Colombia

Kawa palona, mielona. 100% Arabica

INTENSYWNOŚĆ: 3/5


Harmonijny smak o lekko cytrusowej nucie. Dorodne ziarnia Arabiki zostały zebrane na urodzajnych wyżynach pomiędzy 1200 a 2000m n.p.m. należących do tzw. Trójkąta Kawowego ciągnącego się przez kilka departamentów Kolumbii między miastami Medellin a Cali.

Text And Image Section

Bellarom BARISTA ORIGINS Mexico

Kawa palona, mielona. 100% Arabica

INTENSYWNOŚĆ: 3/5


Aromatyczny smak z łagodnym aromatem.


Dojrzałe ziarna Arabiki rozpoczęły swoją podróż na południu Meksyku, przy pograniczu z Gwatemalą, gdzie zostały starannie wyselekcjonowane na wysokości pomiędzy 800 a 1700m n.p.m.

Text And Image Section

Bellarom BARISTA ORIGINS Brazil

Kawa palona, mielona. 100% Arabica

INTENSYWNOŚĆ: 3/5


Głębia smaku z orzechowym akcentem.


Naturalne ziarna Arabiki wyrosły na wysokości między 600 a 1200m n.p.m. w Brazylii i właśnie one tworzą słynną, szczególnie delikatną kawę Santos.

Text And Image Section

Kawa Bellarom BARISTA 100% Arabica

Mieszanka kawy rozpuszczalnej liofilizowanej i kawy palonej mielonej


To rewolucyjne połączenie kawy rozpuszczalnej z drobno zmielonymi, idealnie upalonymi ziarnami kawy, które dojrzewały na najlepszych kolumbijskich plantacjach. Pokochaj moc i aromat ziaren kawy mielonej oraz wyjątkowy smak kawy rozpuszczalnej, doceniając jednocześnie łatwość i szybkość jej przygotowania.

BELLAROM

Text And Image Section

CAFFE CREMA CLASSICO

Kawa palona, ziarnista

MOC: 3/5

Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato


Mieszanka arabiki i robusty, o wspaniałym kremowym i aksamitnym smaku. Idealna do kawy z mlekiem. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych.

Text And Image Section

CAFFE CREMA & AROMA

Kawa palona, ziarnista

MOC: 3/5

Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato


100% Arabica, doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych.

Text And Image Section

Espresso Cremoso

Kawa palona, ziarnista

MOC: 4/5

Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato


100% Arabica, o intensywnym i aksamitnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych.

Text And Image Section

GOLD CREMA

Kawa palona, ziarnista

MOC: 4/5

Idealna do: Caffe crema


100% Arabica

Text And Image Section

GOLD

Kawa palona, mielona

MOC: 4/5

Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato


100% Arabica o głębokim, intensywnym smaku. Idealna do kawy z mlekiem. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych, kawiarkach lub zaparzaczach tłokowych, tzw. french press.