Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(
    Brand Navigation
    1. Kim jesteśmy?
    2. Kariera
    3. Nieruchomości
    4. Informacje dla klienta
    5. Regulaminy i promocje
    6. Dla Dostawców

    Tak powstaje aromatyczna kawa Bellarom - najlepsza jakość od zbiorów po filiżankę.

    1. WŁASNA PALARNIA

      Produkowane we własnej palarni Bon Presso w Rheine, w Niemczech.

    2. PRODUKCJA

      Produkcja korzystna dla plantatorów i przyjazna dla środowiska: certyfikat Rainforest Alliance oraz wykorzystywanie 100% prądu z odnawialnych źródeł energii.

    3. JAKOŚĆ

      Najwyższa jakość w dwóch wariantach - kawa ziarnista i mielona.

    Bellarom Barista Crema

    PROFIL SMAKOWY

    • Stopień palenia: 3/5
    • Intensywność: 3/5

    Kremowa i aksamitna kawa palona, ziarnista. Bellarom Barista Crema to mieszanka najlepszych ziaren kawy, które rosną w wybranych krajach na całym świecie. Nadają one naszej Barista Crema charakterystyczny, łagodny i zrównoważony smak. Idealna do: Caffe crema, caffe latte oraz cafe au lait.

    Caffè Crema Classico

    PROFIL SMAKOWY

    Stopień palenia: 3/5

    Intensywność: 3/5

    Kawa palona, ziarnista o wspaniałym kremowym i aksamitnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych.

    Caffè Crema & Aroma

    PROFIL SMAKOWY

    • Stopień palenia: 3/5
    • Intensywność: 3/5

    Kawa palona, ziarnista, doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych. Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato

    Espresso Cremoso

    PROFIL SMAKOWY

    • Stopień palenia: 5/5
    • Intensywność: 4/5

    Kawa palona, ziarnista o intensywnym i aksamitnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych. Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato

    Bellarom GOLD

    PROFIL SMAKOWY

    • Stopień palenia: 3/5
    • Intensywność: 4/5

    Kawa palona, mielona o głębokim, intensywnym smaku. Doskonale sprawdzi się w ekspresach automatycznych, kawiarkach lub zaparzaczach tłokowych, tzw. French press. Idealna do: Espresso, Caffe crema, Cappucino i Latte Macchiato.