Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
          Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

          Tak powstaje aromatyczna kawa Bellarom, która trafia do Twojej filiżanki

          1. IDEALNE WARUNKI

            IDEALNE WARUNKI

            Najlepsze zairno kawy pochodzi z zacienionych, wyżej położonych plantacji

          2. DOJRZEWANIE

            DOJRZEWANIE

            Gdy dojrzewa, staje się intensywnie czerwona

          3. ZBIORY

            ZBIORY

            Po zbiorach z owocu kawowca wydobywane są ziarna

          4. PALENIE

            PALENIE

            W procesie palenia powstaje nawet do 800 aromatów

          KAWY ZIARNISTE

          Text And Image Section

          Barista Crema

          Kawa palona, ziarnista

          MOC: 3

          Idealna do: Caffe crema, caffe latte oraz cafe au lait


          Jasno palona mieszanka arabiki i robusty o aromacie orzechów laskowych i czekolady. W espresso intensywnie czekoladowa z orzechowymi nutami. Wprost stworzona do kawy z mlekiem. Doskonale sprawdzi się zarówno w ekspresach kolbowych, jak i automatycznych.

          Text And Image Section

          Barista Espresso

          Kawa palona, ziarnista

          MOC: 4

          Idealna do: espresso, cappuccino oraz flat white


          To ciemniej palona kawa we włoskim stylu. Mieszanka robusty i arabiki pasująca idealnie do porannego espresso. W profilu wyczuwalna jest czekolada, karmel oraz orzechy ziemne. Jako czarna kawa doskonale sprawdzi się we wszystkich rodzajach ekspresów: automatycznych oraz kolbowych, a także w tradycyjnej kawiarce.

          Text And Image Section

          Bellarom Classic

          Kawa palona, ziarnista. Mieszanka kaw 65% Arabica i 35% Robusta.

          MOC: 4

          Idealna do: espresso, caffe crema, cappuccino czy latte macchiato


          To blend arabiki z domieszką robusty. Ten klasyk spełni się jako kawa mleczna, ale i czarna. Na profil smakowy składają się tony kakao oraz orzecha włoskiego. Świetnie łączy się z mlekiem. Zdaje egzamin w ekspresie ciśnieniowym i automatycznym.

          KAWY MIELONE

          Text And Image Section

          Bellarom BARISTA ORIGINS Colombia

          Kawa palona, mielona. 100% Arabica

          INTENSYWNOŚĆ: 3


          Harmonijny smak o lekko cytrusowej nucie. Dorodne ziarnia Arabiki zostały zebrane na urodzajnych wyżynach pomiędzy 1200 a 2000m n.p.m. należących do tzw. Trójkąta Kawowego ciągnącego się przez kilka departamentów Kolumbii między miastami Medellin a Cali.

          Text And Image Section

          Bellarom BARISTA ORIGINS Mexico

          Kawa palona, mielona. 100% Arabica

          INTENSYWNOŚĆ: 3


          Aromatyczny smak z łagodnym aromatem.


          Dojrzałe ziarna Arabiki rozpoczęły swoją podróż na południu Meksyku, przy pograniczu z Gwatemalą, gdzie zostały starannie wyselekcjonowane na wysokości pomiędzy 800 a 1700m n.p.m.

          Text And Image Section

          Bellarom BARISTA ORIGINS Brazil

          Kawa palona, mielona. 100% Arabica

          INTENSYWNOŚĆ: 3


          Głębia smaku z orzechowym akcentem.


          Naturalne ziarna Arabiki wyrosły na wysokości między 600 a 1200m n.p.m. w Brazylii i właśnie one tworzą słynną, szczególnie delikatną kawę Santos.

          KAWA ROZPUSZCZALNA

          Text And Image Section

          Kawa Bellarom BARISTA 100% Arabica

          Mieszanka kawy rozpuszczalnej liofilizowanej i kawy palonej mielonej


          To rewolucyjne połączenie kawy rozpuszczalnej z drobno zmielonymi, idealnie upalonymi ziarnami kawy, które dojrzewały na najlepszych kolumbijskich plantacjach. Pokochaj moc i aromat ziaren kawy mielonej oraz wyjątkowy smak kawy rozpuszczalnej, doceniając jednocześnie łatwość i szybkość jej przygotowania.