Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
                                                                                                                                          Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

                                                                                                                                          Tak powstaje aromatyczna kawa Bellarom, która trafia do Twojej filiżanki

                                                                                                                                          1. IDEALNE WARUNKI

                                                                                                                                            IDEALNE WARUNKI

                                                                                                                                            Najlepsze zairno kawy pochodzi z zacienionych, wyżej położonych plantacji

                                                                                                                                          2. DOJRZEWANIE

                                                                                                                                            DOJRZEWANIE

                                                                                                                                            Gdy dojrzewa, staje się intensywnie czerwona

                                                                                                                                          3. ZBIORY

                                                                                                                                            ZBIORY

                                                                                                                                            Po zbiorach z owocu kawowca wydobywane są ziarna

                                                                                                                                          4. PALENIE

                                                                                                                                            PALENIE

                                                                                                                                            W procesie palenia powstaje nawet do 800 aromatów

                                                                                                                                          KAWY ZIARNISTE

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Barista Crema

                                                                                                                                          Kawa palona, ziarnista

                                                                                                                                          MOC: 3

                                                                                                                                          Idealna do: Caffe crema, caffe latte oraz cafe au lait


                                                                                                                                          Jasno palona mieszanka arabiki i robusty o aromacie orzechów laskowych i czekolady. W espresso intensywnie czekoladowa z orzechowymi nutami. Wprost stworzona do kawy z mlekiem. Doskonale sprawdzi się zarówno w ekspresach kolbowych, jak i automatycznych.

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Barista Espresso

                                                                                                                                          Kawa palona, ziarnista

                                                                                                                                          MOC: 4

                                                                                                                                          Idealna do: espresso, cappuccino oraz flat white


                                                                                                                                          To ciemniej palona kawa we włoskim stylu. Mieszanka robusty i arabiki pasująca idealnie do porannego espresso. W profilu wyczuwalna jest czekolada, karmel oraz orzechy ziemne. Jako czarna kawa doskonale sprawdzi się we wszystkich rodzajach ekspresów: automatycznych oraz kolbowych, a także w tradycyjnej kawiarce.

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Bellarom Classic

                                                                                                                                          Kawa palona, ziarnista. Mieszanka kaw 65% Arabica i 35% Robusta.

                                                                                                                                          MOC: 4

                                                                                                                                          Idealna do: espresso, caffe crema, cappuccino czy latte macchiato


                                                                                                                                          To blend arabiki z domieszką robusty. Ten klasyk spełni się jako kawa mleczna, ale i czarna. Na profil smakowy składają się tony kakao oraz orzecha włoskiego. Świetnie łączy się z mlekiem. Zdaje egzamin w ekspresie ciśnieniowym i automatycznym.

                                                                                                                                          KAWY MIELONE

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Bellarom BARISTA ORIGINS Colombia

                                                                                                                                          Kawa palona, mielona. 100% Arabica

                                                                                                                                          INTENSYWNOŚĆ: 3


                                                                                                                                          Harmonijny smak o lekko cytrusowej nucie. Dorodne ziarnia Arabiki zostały zebrane na urodzajnych wyżynach pomiędzy 1200 a 2000m n.p.m. należących do tzw. Trójkąta Kawowego ciągnącego się przez kilka departamentów Kolumbii między miastami Medellin a Cali.

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Bellarom BARISTA ORIGINS Mexico

                                                                                                                                          Kawa palona, mielona. 100% Arabica

                                                                                                                                          INTENSYWNOŚĆ: 3


                                                                                                                                          Aromatyczny smak z łagodnym aromatem.


                                                                                                                                          Dojrzałe ziarna Arabiki rozpoczęły swoją podróż na południu Meksyku, przy pograniczu z Gwatemalą, gdzie zostały starannie wyselekcjonowane na wysokości pomiędzy 800 a 1700m n.p.m.

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Bellarom BARISTA ORIGINS Brazil

                                                                                                                                          Kawa palona, mielona. 100% Arabica

                                                                                                                                          INTENSYWNOŚĆ: 3


                                                                                                                                          Głębia smaku z orzechowym akcentem.


                                                                                                                                          Naturalne ziarna Arabiki wyrosły na wysokości między 600 a 1200m n.p.m. w Brazylii i właśnie one tworzą słynną, szczególnie delikatną kawę Santos.

                                                                                                                                          KAWA ROZPUSZCZALNA

                                                                                                                                          Text And Image Section

                                                                                                                                          Kawa Bellarom BARISTA 100% Arabica

                                                                                                                                          Mieszanka kawy rozpuszczalnej liofilizowanej i kawy palonej mielonej


                                                                                                                                          To rewolucyjne połączenie kawy rozpuszczalnej z drobno zmielonymi, idealnie upalonymi ziarnami kawy, które dojrzewały na najlepszych kolumbijskich plantacjach. Pokochaj moc i aromat ziaren kawy mielonej oraz wyjątkowy smak kawy rozpuszczalnej, doceniając jednocześnie łatwość i szybkość jej przygotowania.