Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
              Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

              CO NAS WYRÓŻNIA?

              1. Z PIECA KAMIENNEGO

                Z PIECA KAMIENNEGO

                Ciemna, chrupiąca, dobrze wypieczona skórka, wilgotny miękisz, otwarta struktura, większe pory, głęboki smak i świeżość przez długi czas.

              2. KARTA DUŻEJ RODZINY

                KARTA DUŻEJ RODZINY

                Z kartą chleby i bułki - 10% taniej!

              1. ŚWIEŻOŚĆ I DOSTĘPNOŚĆ

                ŚWIEŻOŚĆ I DOSTĘPNOŚĆ

                Nasze pieczywo jest wypiekane kilka razy dzienne, dzieki temu jest zawsze świeże i chrupiące a także dostępne od rana do wieczora

              2. KUPUJĘ NIE MARNUJĘ

                KUPUJĘ NIE MARNUJĘ

                70% taniej chleby i bułki w wielopakach (następnego dnia do 14:00), 50% taniej wybrane słodkie i słone przekąski od 21:00

              Przekąski słodkie

              1. Croissant maślany 27% masła

                Croissant maślany 27% masła

                Rogalik o aksamitnym maślanym wnętrzu ukrytym w delikatnej i złocistej skórce.

              2. Croissant maślany z nadzieniem orzechowym

                Croissant maślany z nadzieniem orzechowym

                Tradycyjny rogalik maślany wypieczony z delikatnego ciasta pfrancuskiego z rozpływającym się w ustach nadzieniem orzechowo-kakaowym.

              3. Warkocz klonowy z orzechami pekan

                Warkocz klonowy z orzechami pekan

                Przekąska z ciasta półfrancuskiego z orzechami pekan i syropem klonowym.

              1. Fantazja truskawkowa

                Fantazja truskawkowa

                Niezwykle soczyste nadzienie z truskawkami i kremem o smaku waniliowym zawinięte w kruche ciasto francuskie.

              2. Ciastko z jabłkiem

                Ciastko z jabłkiem

                Idealnie chrupiąca skórka ciasta francuskiego wypełnione przepysznym nadzieniem z jabłka.

              3. Cookies z czekoladą

                Cookies z czekoladą

                Kawałki czekolady zatopione w super kruchym ciastku o smaku czekoladowym.

              1. Drożdżówka z budyniem

                Drożdżówka z budyniem

                Drożdżówka z kremem budyniowym o smaku waniliowym.

              2. Drożdżówka z serem

                Drożdżówka z serem

                Przepyszne serowe nadzienie ukryte w tradycyjnej drożdżówce.

              3. Muffin ciemny

                Muffin ciemny

                Intensywny, kakaowy smak i rozpływające się kawałeczki czekolady, ta słodka babeczka to prawdziwa uczta dla smakoszy!

              1. Pączek z nadzieniem wieloowocowym

                Pączek z nadzieniem wieloowocowym

                Pączek z nadzieniem z wiśni, truskawek i malin, oprószony pudrem dekoracyjnym.

              2. Pączek z nadzieniem różanym

                Pączek z nadzieniem różanym

                Pączek z ciasta drożdżowego z nadzieniem o smaku różanym, dekorowany polewą cukrową oraz skórką pomarańczową.

              3. Mini pączki serowe

                Mini pączki serowe

                Świetna mini przekąska z przepysznym serowym nadzieniem.

              1. Milka donut

                Milka donut

                Pączek typu donut z czekoladą Milka Alpine Milk 20%.

              2. Donut Pinky

                Donut Pinky

                Donut z ciasta drożdżowego udekorowany różową polewą z białą posypką.

              Przekąski słone

              1. Bagietka z masłem czosnkowym

                Bagietka z masłem czosnkowym

                Idealnie wypieczona skórka, delikatny i miękki miękisz, z równomiernie rozprowadzonym masłem z dodatkiem czosnku i drobno posiekanej natki pietruszki.

              2. Zapiekanka

                Zapiekanka

                Wyśmienita kompozycja z idealnie wypieczonej bagietki, pokrytej aromatycznymi pomidorami, kiełbasą wieprzową salami i serem edam.

              3. Hot dog

                Hot dog

                Ulubiony przysmak, parówka wieprzowa otoczona sosem ketchupowo-musztardowym, otulona delikatnym ciastem półfrancuskim.

              1. Pasztecik grzybowy

                Pasztecik grzybowy

                Niezwykle aromatyczny farsz z pieczarek i smażonej cebulki otulony delikatnym ciastem półfrancuskim.

              2. Burek z serem i szpinakiem

                Burek z serem i szpinakiem

                Idealna przekąska z nadzieniem szpinakowo-serowym zamkniętym w niezwykle delikatnym cieście filo.