Dobry temat! - baner główny

Zastanawiasz się, jak będą wyglądać zakupy przyszłości i co zrobić, by być bardziej eko i marnować mniej żywności? To posłuchaj Dobrego Tematu, czyli zupełnie nowego podcastu Lidla! W audycji Karol Okrasa wraz z nietuzinkowymi gośćmi opowiada o świecie od ciekawej strony, rozmawia o tajnikach i ciekawostkach żywieniowych, ekonomicznych czy ekologicznych. Słowem  – ten podcast to dobre rozmowy na dobre tematy.

Trailer Podcast Lidla

Oto Dobry Temat!

Wsłuchaj się w podcast Dobry Temat! i dowiedz się więcej o świecie żywienia, ekonomii czy ekologii! Karol Okrasa i jego nietuzinkowi goście rozmawiają m.in. o zero waste, sposobach na oszczędzanie, zakupach przyszłości i trendach żywieniowych. 

 

POBIERZ NOTATKĘ PRASOWĄ

NAJNOWSZE ODCINKI

Zero waste - jak nie marnować żywności i być bardziej eko?

Odcinek #1.

ZERO WASTE, EKO, CZYLI JAK KONSUMOWAĆ, BY NIE MARNOWAĆ

Karol Okrasa rozmawia z Jagną Niedzielską – kucharką, entuzjastką nurtu zero waste w kuchni i w życiu – o tym, jak mądrze przygotowywać jedzenie i marnować mniej.  W odcinku między innymi o braku nieba dla plastiku, jedzeniu, które jest przecież do radosnego spożywania, a nie wiecznego przechowywania i drzwiach lodówki, na których nie rozbudujesz tricepsu, ale na pewno posegregujesz dobrze produkty!

O prowadzącym

Karol Okrasa - prowadzący

KAROL OKRASA

Pasjonat ze smakiem! I kucharz z reporterskim zacięciem. Mistrzowsko gotuje, kocha jedzenie i potrafi o nim ciekawie i inspirująco mówić. Od lat związany z Lidlem – współtworzy Kuchnię Lidla, akademię kulinarną, która nie tylko uczy gotować, ale i objaśnia tajniki sztuki kulinarnej.

Karol Okrasa - prowadzący

Gdzie jeszcze nas słuchać?