UWAGA:
Ten artykuł jest niestety niedostępny.
Podobne produkty znajdziesz tutaj.
esmara® Stopki damskie z bawełną organiczną, 5 par
Kolory: szary, paski/biały/czerwony/granatowy
Rozmiary: 35-38 – 39-42
Cechy: z bawełną organiczną
esmara® Stopki damskie z bawełną organiczną, 5 par
Opis produktu
- z bawełną organiczną
- naturalny komfort noszenia dzięki wysokiej zawartości bawełny organicznej
- optymalne dopasowanie i stabilność kształtu dzięki zawartości włókien wysokogatunkowego elastanu LYCRA®
Cechy produktu
Kolory: | szary, paski/biały/czerwony/granatowy |
Zawartość zestawu: | 5 par |
Materiał: | szary: 78% bawełna (bio), 20% poliamid, 2% elastan (LYCRA®) paski/biały/czerwony/granatowy: czerwony: 73% bawełna (bio), 25% poliamid, 2% elastan (LYCRA®) granatowy: 74% bawełna (bio), 24% poliamid, 2% elastan (LYCRA®) w paski: 78% bawełna (bio), 20% poliamid, 2% elastan (LYCRA®) |
Pielęgnacja
- prać w temperaturze maks. 40°C
- nie wybielać
- nie suszyć w suszarce bębnowej
- nie prasować
- nie czyścić chemicznie
Rozmiary
- 35-38 – 39-42
Znajdź swój rozmiar
Wystarczy skorzystać z Kalkulatora rozmiarów. Wybierz kategorię, określ rodzaj odzieży, wprowadź odpowiednie parametry i naciśnij przycisk „Oblicz”. Twój rozmiar zostanie wyświetlony.
OEKO-TEX® STANDARD 100
Przetestowano na obecność substancji szkodliwych
Numer certyfikatu: 20.HCN.09520
STANDARD 100 firmy OEKO-TEX® to najbardziej znany na świecie, niezależny certyfikat dla wszelkiego rodzaju wyrobów włókienniczych i skórzanych, które zostały przetestowane pod kątem zawartości substancji szkodliwych – od przędzy i tkanin po artykuły gotowe do użycia. Etykieta potwierdza, że wyrób włókienniczy lub skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 substancji szkodliwych.
OCS – Organic Blended Standard
Zastosowanie od 5% do 94% materiału organicznego
Numer certyfikatu: CU 851646
Bawełna ekologiczna
Ekologiczne od pola do sklepu: nasze tekstylia bawełniane pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych. Zwracamy szczególną uwagę na przestrzeganie wytycznych ekologicznych podczas uprawy, a cały proces produkcji jest dokumentowany.