Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
                  Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

                  Rendered: 2023-03-09T15:08:14.000Z

                  UWAGA:

                  Ten artykuł jest niestety niedostępny.
                  Podobne produkty znajdziesz tutaj.

                  ERNESTO® Rondel żeliwny, Ø 20 cm

                  Średnica: Ø 20 cm
                  Pojemność: 2,5 L
                  Rodzaje kuchenek: wszystkie
                  Żaroodporność: do 240°C

                  System zapobiegający kapaniu do soczystego i aromatycznego smażenia
                  Równomierne rozprowadzanie i magazynowanie ciepła
                  Trwała powłoka emaliowana wewnątrz i na zewnątrz

                  Więcej szczegółów
                  149,00
                  Kolor: wybierz wariant
                  Niedostępny online

                  Rondel żeliwny ERNESTO, Ø 20 cm

                  Opis produktu

                  • z systemem zapobiegającym kapaniuI do soczystego i aromatycznego smażenia, duszenia lub gotowania na parze
                  • idealny do podawania i przygotowywania pieczeni i drobiu
                  • równomierne rozprowadzanie ciepła i bardzo dobre magazynowanie ciepła
                  • łatwa pielęgnacja i długotrwała powłoka emaliowana wewnątrz i na zewnątrz
                  • uchwyt i przeciwuchwyt zapewniają bezpieczną i wygodną obsługę
                  • żaroodporność do 240°C
                  • nadaje się do wszystkich typów kuchenek, również indukcyjnych
                  • idealny również do chrupiących potraw smażonych
                  • pojemność: ok. 3000 ml
                  • pojemność użytkowa: ok. 2500 ml


                  Materiał

                  stal nierdzewna, żeliwo emaliowane


                  Wymiary

                  ok. 41,8 x 21,6 cm x 12,3 cm (dł. x Ø x wys.)


                  Waga

                  • garnek: ok. 2800 g
                  • pokrywka: ok. 1000 g


                  I Płyn ze smażenia zbiera się w kroplach na wypustkach pokrywy, dzięki czemu potrawy są stale i równomiernie skrapiane. Smażone danie pozostaje soczyste i jest niezwykle aromatyczne.