Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
                  Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

                  Rendered: 2023-03-13T07:31:35.000Z

                  UWAGA:

                  Ten artykuł jest niestety niedostępny.
                  Podobne produkty znajdziesz tutaj.

                  ERNESTO® Brytfanna żeliwna, Ø 33 cm

                  Średnica: Ø 33 cm
                  Rodzaje kuchenek: wszystkie, w tym indukcyjne
                  Żaroodporność: do 240°C

                  Równomierne rozprowadzanie i magazynowanie ciepła
                  System zapobiegający kapaniu do soczystego i aromatycznego smażenia
                  Łatwa w pielęgnacji i długotrwała powłoka emaliowana

                  Więcej szczegółów
                  269,00

                  DOSTAWA GRATIS

                  Niedostępny online

                  Brytfanna żeliwna ERNESTO, Ø 33 cm

                  Opis produktu

                  • z systemem zapobiegającym kapaniuI do soczystego i aromatycznego smażenia, duszenia lub gotowania na parze
                  • idealna do podawania i przygotowywania pieczeni i drobiu
                  • równomierne rozprowadzanie ciepła i bardzo dobre magazynowanie ciepła
                  • łatwa pielęgnacja i długotrwała powłoka emaliowana wewnątrz i na zewnątrz
                  • żaroodporność do 240°C
                  • nadaje się do wszystkich typów kuchenek, również indukcyjnych
                  • idealna również do chrupiących potraw smażonych
                  • pojemność: ok. 7,4 l
                  • pojemność użytkowa: ok. 6,8 l


                  Materiał

                  • stal nierdzewna, żeliwo emaliowane


                  Wymiary

                  • ok. 32,5 x 25,3 x 13 cm (dł. x szer. x wys.)


                  Waga

                  • patelnia: ok. 5000 g
                  • pokrywka: ok. 2100 g


                  I Płyn ze smażenia zbiera się w kroplach na wypustkach pokrywy, dzięki czemu potrawy są stale i równomiernie skrapiane.
                  Smażone danie pozostaje soczyste i jest niezwykle aromatyczne.