Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

CO NAS WYRÓŻNIA?

  1. ŚWIEŻOŚĆ I DOSTĘPNOŚĆ

    ŚWIEŻOŚĆ I DOSTĘPNOŚĆ

    Nasze pieczywo jest wypiekane kilka razy dzienne, dzięki temu jest zawsze świeże i chrupiące a także dostępne od rana do wieczora.

  2. Z PIECA KAMIENNEGO

    Z PIECA KAMIENNEGO

    Ciemna, chrupiąca, dobrze wypieczona skórka, wilgotny miękisz, otwarta struktura, większe pory, głęboki smak i świeżość przez długi czas.

  1. KARTA DUŻEJ RODZINY

    KARTA DUŻEJ RODZINY

    Z kartą chleby i bułki - 10% taniej!

  2. KUPUJĘ NIE MARNUJĘ

    KUPUJĘ NIE MARNUJĘ

    Kupuj taniej chleby, bułki i bagietki w wielopakach od rana oraz wybrane słodkie i słone przekąski wieczorem przed zamknięciem sklepu.

  1. KRAJALNICA

    KRAJALNICA

    Dostępna we wszystkich sklepach Lidl w Polsce.

  2. PYSZNE, BO Z POLSKI!

    PYSZNE, BO Z POLSKI!

    Ponad 20 rodzajów wypieków z oznaczeniem Produkt Polski, wypieczone w 100% z polskiej mąki!

CHLEBY

  1. Chleb słonecznikowy

    Chleb słonecznikowy

    Chleb wzbogacony nasionami słonecznika oferuje chrupiącą skórkę i aromatyczne wnętrze.

  2. Chleb orkiszowy

    Chleb orkiszowy

    Wykonany z mąki orkiszowej, ma orzechowy smak i delikatną strukturę.

  1. Bułka pszenna

    Bułka pszenna

    Tradycyjna bułeczka o doskonałym smaku. Krucha skórka i delikatne wnętrze.

  2. Bułka Poznańska XXL

    Bułka Poznańska XXL

    Przepyszna pszenna bułka z dodatkiem mąki żytniej.

  3. Bułka śniadaniowa fitness

    Bułka śniadaniowa fitness

    To doskonały wybór dla dbających o zdrowie. Bogata w błonnik, wspiera trawienie i daje energię na cały dzień.

  1. Bułka ziemniaczana z ziarnami

    Bułka ziemniaczana z ziarnami

    Bułka pszenna z dodatkiem płatków ziemniaczanych i mąki żytniej, z ziarnami.

  2. Przekąska z serem

    Przekąska z serem

    Apetyczna bułka z dodatkiem sera typu Ementaler.

  3. Bułka ziarnella

    Bułka ziarnella

    Wypiekana z mieszanki mąki pszennej i ziaren, takich jak słonecznik, siemię lniane i sezam, jest źródłem cennych składników odżywczych.

  1. Bagietka duża pszenna

    Bagietka duża pszenna

    Zachwyca chrupiącą skórką i miękkim wnętrzem. Jej aromat unoszący się z pieca sprawia, że każdy kęs to prawdziwa przyjemność.

  2. Bułka nacięta

    Bułka nacięta

    Chrupiąca skórka kryje miękkie, puszyste wnętrze, które doskonale sprawdzi się na kanapki lub jako dodatek do zupy.

  3. Bułka z dynią

    Bułka z dynią

    Delikatne, puszyste ciasto doskonale uzupełnia się z chrupiącymi pestkami dyni na wierzchu bułki.

  4. Bajgiel z makiem

    Bajgiel z makiem

    Jego sprężysta struktura i chrupiąca skórka idealnie komponują się z delikatnym, orzechowym smakiem maku. Prosty, a wyjątkowy!

Przekąski słodkie

  1. Croissant maślany 27% masła

    Croissant maślany 27% masła

    Rogalik o aksamitnym maślanym wnętrzu ukrytym w delikatnej i złocistej skórce.

  2. Croissant maślany z nadzieniem orzechowym

    Croissant maślany z nadzieniem orzechowym

    Tradycyjny rogalik maślany wypieczony z delikatnego ciasta pfrancuskiego z rozpływającym się w ustach nadzieniem orzechowo-kakaowym.

  3. Warkocz klonowy z orzechami pekan

    Warkocz klonowy z orzechami pekan

    Przekąska z ciasta półfrancuskiego z orzechami pekan i syropem klonowym.

  1. Fantazja truskawkowa

    Fantazja truskawkowa

    Niezwykle soczyste nadzienie z truskawkami i kremem o smaku waniliowym zawinięte w kruche ciasto francuskie.

  2. Ciastko z jabłkiem

    Ciastko z jabłkiem

    Idealnie chrupiąca skórka ciasta francuskiego wypełnione przepysznym nadzieniem z jabłka.

  3. Drożdżówka z budyniem

    Drożdżówka z budyniem

    Drożdżówka z kremem budyniowym o smaku waniliowym.

  1. Drożdżówka z serem

    Drożdżówka z serem

    Przepyszne serowe nadzienie ukryte w tradycyjnej drożdżówce.

  2. Pączek z nadzieniem wieloowocowym

    Pączek z nadzieniem wieloowocowym

    Pączek z nadzieniem z wiśni, truskawek i malin, oprószony pudrem dekoracyjnym.

  3. Milka donut

    Milka donut

    Pączek typu donut z czekoladą Milka Alpine Milk 20%.

  1. Donut czekoladowy

    Donut czekoladowy

    Pączek z dziurką z ciasta drożdżowego smażonego oblany 16% czekoladą mleczną.

  2. Donut Pinky

    Donut Pinky

    Donut z ciasta drożdżowego udekorowany różową polewą z białą posypką.

  3. Pączek z nadzieniem pistacjowym

    Pączek z nadzieniem pistacjowym

    Delikatne ciasto smażone na złoty kolor skrywa kremową, orzechową masę z pistacji.

  1. Drożdżówka owocowa

    Drożdżówka owocowa

    Łączy puszyste ciasto z soczystymi owocami, prawdziwa uczta dla smakoszy!

  2. Pączek z nadzieniem Łowicz: powidła śliwkowe

    Pączek z nadzieniem Łowicz: powidła śliwkowe

    To smakowita propozycja, która łączy puszyste ciasto z intensywnym smakiem powideł Łowicz. Każdy kęs to przyjemność.

  3. Muffin Łowicz z nadzieniem z czarną porzeczką

    Muffin Łowicz z nadzieniem z czarną porzeczką

    Muffin z nadzieniem z czarną porzeczką tworzy puszyste ciasto skrywające soczyste nadzienie, które dodaje mu kwaskowatości i wyjątkowego smaku.

  4. Ciastko z czekoladą

    Ciastko z czekoladą

    Łączy delikatne ciasto z doskonałą czekoladą. Zachwyca nie tylko smakiem, ale i chrupiącą teksturą!

Przekąski słone

  1. Bagietka z masłem czosnkowym

    Bagietka z masłem czosnkowym

    Idealnie wypieczona skórka, delikatny i miękki miękisz, z równomiernie rozprowadzonym masłem z dodatkiem czosnku i drobno posiekanej natki pietruszki.

  2. Pizzerina

    Pizzerina

    Mini Pizza z szynką i pieczarkami.

  1. Mini Calzone

    Mini Calzone

    Pizza Mini Calzone - ciasto pszenne nadziewane przecierem pomidorowym i mozzarellą.

  2. Frusta prosciutto

    Frusta prosciutto

    Mini Pizza – ciasto drożdżowe z przecierem z pomidorów, serem Mozzarella – podpuszczkowym, dojrzewającym i szynką wieprzową gotowaną.

  3. Hot dog

    Hot dog

    Ulubiony przysmak, parówka wieprzowa otoczona sosem ketchupowo-musztardowym, otulona delikatnym ciastem półfrancuskim.

  1. Pasztecik grzybowy

    Pasztecik grzybowy

    Niezwykle aromatyczny farsz z pieczarek i smażonej cebulki otulony delikatnym ciastem półfrancuskim.

  2. Burek z serem i szpinakiem

    Burek z serem i szpinakiem

    Idealna przekąska z nadzieniem szpinakowo-serowym zamkniętym w niezwykle delikatnym cieście filo.